Derma Innovation

I både Stockholm och Avesta

​​​​​​​Linda utför även behandlingar i Stockholm och på sin egen hudvårdsalong Skin Innovation i Avesta

Där hjälper hon er med Hudvårdsbehandlingar, Brynstyling med Henna Brows, Lashlift & Browlift. Kosmetiskpigmentering som Eyeliner, Ögonbryn och Läppar men även specialist för medicinskpigmentering som Bröstgårdspigmentering och Skalppigmentering. Linda arbetar med både med Microblading teknik(3D) och med Digital pigmenteringsmaskin samt Tattooremover.

Det går bra själv att boka behandlingar i Avesta via bokningssidan

Vi startade Derma Innovation 2003 som distributör för flera högkvalitativa skönhetsprodukter.


Vårt sortiment erbjuder högteknologiska produkter och maskiner inom Permanent Make-up och skönhetsvård. 

​​​​​​​Utbildningarna hålls i Stockholm på Kungsholmen eller i Avesta samt kan även hållas på din egen salong. Du hittar mer information om priser på utbildningarna i webbshopen. Har du frågor ang våra kurser kontakta oss via mail eller telefon. Utbildningsansvarig och delägare i företaget är Linda Bolin Hallström som har över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen.  Linda är Aukoriserad Hudterapeut, Master/ PMU Artist och Trainer inom alla områden i Permanent make-up och Medicinskpigmentering.

Vi hjälper till med finansiering med Leasing av utrustning via Svea Ekonomi. Det finns flera betalningsalternativ som vi kan hjälpa till med för finansiering av maskiner eller utbildning. Bla Klarna, Paypal samt faktura eller kortbetalning. 
Vårt sortiment erbjuder högteknologiska produkter och maskiner inom Permanent Make-up och skönhetsvård.

​​​​​​​Utbildningarna hålls i Stockholm på Kungsholmen eller i Avesta samt kan även hållas på din egen salong. Du hittar mer information om priser på utbildningarna i webbshopen. Har du frågor ang våra kurser kontakta oss via mail eller telefon.
Utbildningsansvarig och delägare i företaget är Linda Bolin Hallström som har över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Linda är Aukoriserad Hudterapeut, Master/ PMU Artist och Trainer inom alla områden i Permanent make-up och Medicinskpigmentering.

Kontakt


Linda Bolin
Auktoriserad hudterapeut

Telefon: 070-369 75 57
E-post: info@dermainnovation.se​​​​​​​

Avesta

Myrgatan 19
774 40 Avesta

Stockholm

Norra Agnegatan 38
Stockholm